Horeca vacatures: Limburg

Horeca vacatures Limburg

Er zijn momenteel een aantal horeca vacatures in de provincie Limburg. Er is altijd vraag naar de horeca en met het huidige economische klimaat zijn veel bedrijven op zoek naar medewerkers die rollen snel en efficiënt kunnen invullen. Als je geïnteresseerd bent om in de horeca te werken, of als je iemand kent die dat is, bekijk dan zeker de beschikbare vacatures online. De horeca heeft veel kansen en veel bedrijven zijn op zoek naar personeel. Als je meer wilt weten over werken in een onafhankelijk of bedrijfseigen restaurant of hotel, dan zijn er tal van vacatures om uit te kiezen.

Solliciteren op Horeca vacatures

Het vinden van een baan in de horeca kan lastig zijn. Maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen! In dit artikel geven we je enkele tips om te solliciteren op horeca vacatures. Allereerst moet je je onderzoek doen. Zorg ervoor dat u weet welke bedrijven aannemen en wat voor soort vacatures beschikbaar zijn. Als je eenmaal je opties hebt beperkt, neem dan de tijd om de bedrijven en hun websites te onderzoeken. Zo krijg je een idee van wat ze zoeken in een kandidaat.

Als je al deze informatie hebt verzameld, is het tijd om je cv en sollicitatiebrief te schrijven. Je cv moet zijn afgestemd op de specifieke functie waarop je solliciteert en mag niet meer dan twee pagina’s lang zijn. Zorg ervoor dat u uw vaardigheden en ervaring vermeldt, evenals uw opleiding en training.

Werken bij horeca bedrijven in Limburg

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Er zijn volop mogelijkheden in Limburg. Hier zijn enkele van de grootste cateringbedrijven in de provincie.

Delivanis is een familiebedrijf dat al meer dan dertig jaar heerlijk eten serveert. Ze bieden een breed scala aan cateringdiensten, van bruiloften en bedrijfsevenementen tot schoollunches en verjaardagsfeestjes.

Als je op zoek bent naar iets meer high-end, is Gastrobar zeker de moeite van het bekijken waard. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van unieke culinaire ervaringen voor hun klanten. Of je nu geïnteresseerd bent in een formeel etentje of een buitenbarbecue, Gastrobar heeft het voor je.

Als je op zoek bent naar iets met een meer internationale flair, probeer dan Asia Catering.

Shiftmanager vacature ELSLOO LB

Jij bent als shiftleider verantwoordelijk voor het bakery team en jij draagt er zorg voor dat alles binnen jouw team soepel loopt. Wat bieden wij jou Marktconform salaris! Leuke werksfeer Wie ben jij Je...

Medewerker grill vacature Vlodrop

Voor een opdrachtgever in omgeving Roermond zijn wij op zoek naar een medewerker grill. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de grillafdeling waar jij de lekkerste grillproducten, broodjes en menu’s maakt. Het is...

Horecamanager Frites Affairs Center Parcs Heijderbos vacature HEIJEN

Werken als floormanager in de fastfood betekent collega’s uitdagen, teamwerk stimuleren, perfecte service bieden én elke gast een onvergetelijke ervaring bezorgen. Tegelijkertijd: organisatorisch alles in goede banen leiden en verkooptargets waarmaken. En dat allemaal...

Dutymanager bij Center Parcs Limburgse Peel vacature America

Werken als Dutymanager in de horeca betekent collega’s uitdagen, teamwerk stimuleren, perfecte service bieden én elke gast een onvergetelijke ervaring bezorgen. Tegelijkertijd: organisatorisch alles in goede banen leiden en verkooptargets waarmaken. En dat allemaal...