Horeca vacatures: Utrecht

Horeca vacatures Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? De provincie en stad Utrecht is een prima plek om een baan te vinden in de horeca. Er zijn veel vacatures beschikbaar in restaurants, hotels en cateringbedrijven. Om te solliciteren naar een baan in de horeca in Utrecht, moet je eerst weten welke bedrijven personeel aannemen. Dit kunt u het beste doen door op onze website hieronder de vacatures te bekijken. De volgende stap is om je cv en motivatiebrief te sturen naar het bedrijf waarvoor je wilt werken. Zorg ervoor dat je cv up-to-date is en is afgestemd op de functie waarop je solliciteert. Uw sollicitatiebrief moet uitleggen waarom u de perfecte kandidaat voor de baan zou zijn.

De stad Utrecht is een populaire toeristische bestemming en als gevolg daarvan heeft de horeca altijd behoefte aan nieuwe medewerkers. Ben je geïnteresseerd in het vinden van een baan in de horeca, dan zijn er volop mogelijkheden in Utrecht. De stad heeft veel hotels, restaurants en bars, die allemaal altijd op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Bekijk de horeca vacatures in Utrecht en solliciteer direct online!

Solliciteren op Horeca vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? De stad Utrecht is de perfecte plek om je zoektocht te beginnen. Met veel restaurants, cafés en bars zijn er altijd vacatures beschikbaar. Bekijk de vacatures hieronder en kies een functie om op te solliciteren. De stad Utrecht is gesticht in de 12e eeuw en heeft een rijke historie. Het is een van de oudste steden van Nederland en heeft daarom veel mooie monumenten en musea.

Utrecht is een stad in Nederland met meer dan 300.000 inwoners. De stad ligt in de provincie Utrecht en is de vierde stad van Nederland. Utrecht is een populaire toeristische bestemming en als gevolg daarvan bloeit de horeca altijd. Er zijn veel hotels en restaurants in het stadscentrum en ook in Utrecht is er veel te doen. De grachten van Utrecht zijn erg in trek bij toeristen en daarnaast zijn er veel musea en kerken in de stad.

Werken bij horeca bedrijven in Utrecht

Als je op zoek bent naar een baan in de horeca, dan is Utrecht een prima plek om je zoektocht te starten. De stad heeft een groot aanbod aan horecabedrijven die altijd op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Hier zijn enkele van de beste om te bekijken:

Holland Casino is altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste medewerkers. Als je ervaring hebt in de horeca en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan is dit misschien de perfecte plek voor jou.

Ook als je op zoek bent naar een baan in de horeca is Deli XL een goede optie. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe teamleden met een passie voor eten en klantenservice.

Als je op zoek bent naar een baan bij een internationaal bedrijf, moet je ook aan Sodexo denken. Het bedrijf breidt voortdurend uit en is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers met een passie voor eten en service.

Barmedewerker vacature Utrecht

Ben jij opzoek naar een gezellige bijbaan vol werkplezier????? Dan is dit wat je wil! Als barmedewerker de weekenden vrij? Zeker! Dit is namelijk gewoon mogelijk! Lees gauw verder. Wat bieden wij jou Salaris:€12,12...

Barista HUB50 Politie vacature Utrecht

Picture this: Een bruisende ochtend op het politiebureau. De geur van versgemalen koffiebonen zweeft door de lucht! Als barista ben jij de motor achter die glimlachen! En de smaakmaker van hun dag. Jouw passie...

Banqueting medewerker vacature Utrecht

Alleen maar werken waar het gezellig, te gekke evenementen en de leukste borrels bijwonen! Topbaan toch? Kom werken als allround banqueting medewerker in Utrecht. Lekker salaris en een portie werkplezier! Wie wil dat nou...

Barista Utrecht vacature Utrecht

Cappuccino, frappe, espresso en opgeschuimde melk. “Ben ik in de hemel?”. Nee, je zit op de website van Tempo-Team en kijkt naar de leukste vacature die er is. Jij gaat namelijk als barista aan...

Catering medewerker vacature SOESTERBERG

Hi topper. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan in de catering? De hele dag omringd door verse broodjes, heerlijke koffie en een goede sfeer. Klinkt goed toch? En het wordt alleen...